6 juni 2020

Sjef Cox exposeert op het erf in Schaft

HEEZE – SCHAFT – De expositie van de beeldhouwgroep ‘De Verbeelding’, waarvan Sjef deel uitmaakt, is met Pinksteren van zaterdag 19 tot en met maandag 21 mei te bezoeken, van 11 tot 17 uur. De toegang is gratis.

Al een groot aantal jaren maakt het beeldhouwcollectief werken van diverse steensoorten, klei, brons, maar ook van hout. Hun werkplaats is sinds kort aan de Dorpsstraat 112 in Schaft.
De groep bestaat uit een zevental personen te weten Jos Raaijmakers, Margriet Lichteveld, Willeke Tinnenbroek, Henk Jansen, Hans Josiassen, Poul Larsen en Sjef Cox.

Voor de eerste keer op de nieuwe locatie exposeren ze nu op hun werkplek met ruim 40 beelden.
Dit gebeurt in hetzelfde weekend als de Pinksterrit in Borkel, waar een koetsentocht met authentieke rijtuigen op zondag 20 mei. De stoet trekt bijna aan de expositieplaats voorbij.

Het thema is “Kunst op het Erf” omdat de beelden in een oude agrarische omgeving worden tentoongesteld -en deels gemaakt-, zowel in de oude stallen als op het erf.

Bovendien zijn er sfeervolle foto’s van twee gerenommeerde vrijetijds fotografen te bekijken, die daar ter plekke gemaakt zijn van oude agrarische werktuigen.

Als u ook geïnteresseerd bent in beeldhouwen en zich bij de groep wilt aansluiten is dat uiteraard mogelijk. De exposanten vertellen u daar graag meer over.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Sjef Cox, tel 06 21 695 691

Laat wat van je horen

*