24 februari 2019

Singer-songwriter Etan Huijs in Cultuurtuinhuis De Schoenendoos

Etan Huijs en Rens van Dijk

Etan Huijs en Rens van Dijk; foto (c) Ronald Rietman

HEEZE – Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikale levensgenieter. Zijn album The Battle Of Everything uit 2016 leverde hem maar liefst 128 optredens op én airplay op Radio 2. In de zomer van 2018 verschijnt zijn nieuwe album The Secret Us. In De Schoenendoos begeleidt Rens van Dijk hem zaterdag 7 juli op contrabas, mandoline en tweede stem.
Etan Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer, maar de schoonheid van de melodie is er altijd. Logisch, want al zijn gehele carrière laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door de oude meesters die een stempel drukten op het muzikale landschap.
Op het komende album The Secret Us verdiept Etan Huijs zichzelf verder, zowel muzikaal als tekstueel. Met een rijker instrumentarium van blazers en strijkers en streng geselecteerde muzikanten. Het is een plaat over wie we diep van binnen werkelijk zijn, over handelen zonder de verwachtingen van anderen. Etan Huijs: open, eerlijk en rechtdoorzee. Ze spelen ook covers uit de jaren 60 en 70, waaronder van Simon & Garfunkel, David Bowie, Pink Floyd, Bob Dylan en The Beatles.
Entree: 7 euro. Er is gratis thee en koffie. Inloop: 19:30, start 20:00.

Graag reserveren via schoenendoospost@gmail.com. Meer info op www.deschoenendoos.nl.

Laat wat van je horen

*