10 december 2018

Rondje Doe Maar speelt Doe Maar

HEEZE – De musici van Rondje Doe Maar brengen op zaterdag 20 januari in ‘t Perron een eerbetoon aan de Nederpop iconen van Doe Maar.

Rondje Doe Maar noemt zich Neerlands enige echte Doe Maar tributeband! In geheel eigen stijl brengen zij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk. De band heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Onder andere op diverse bekende festivals, feesten en podia. De ervaren musici hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra en het Metropole Orkest. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst met hits als Smoorverliefd, Belle Hélène, 32 jaar, Pa, 1 nacht alleen, Is dit alles etc. En nee, dit is niet alles: nog veel meer hits passeren de revue!

De show van deze tribute band begint op zaterdag 20 januari om 21.00 uur in de grote zaal van dorpshuis ’t Perron te Heeze. De entree bedraagt in de voorverkoop €10,-.

Laat wat van je horen

*