6 april 2020

Prijsuitreiking publieksprijs

bd prijsuitreiking publieksprijs 130914-90 (19)

Marcel en Wendy Clerx met dochter Ellis winnen PS3 tijdens SMS-voting Brabantsedag. Met VK van Gaal.

HEEZE – Zaterdagochtend, tussen al het klussen door, werd bij het beeld van de wagenbouwers, de winnaar van de SMS-voting in het zonnetje gezet. Jos van der Linden van de HWV, de Heezer Winkeliers Vereniging reikte de Playstation 3 uit aan de winnaars: de familie Clerx uit Son en Breugel.

 

Meedoen kon door een sms te sturen na de optocht. De uitslag van de SMS-voting telde voor 50% mee bij de totaaluitslag. De andere 50% werd bepaald door een publiekspanel. Dit jaar was er geen discussie: zowel bij het SMS-en als bij het publiekpanel was de winnaar : Landverhuizing naar Canada door wagen 7, ofwel Vriendenkring van Gaal. En laat nu de hoofdwagenbouwer druk doende zijn in de buurt van het beeld de wagenbouwers. Het werd een thuiswedstrijd en vond de prijsuitreiking tussen de bedrijven door plaats.

 

De familie Clerx kwam voor de 9e keer kijken bij de optocht. Pa Marcel Clerx: “Goede vrienden van ons komen uit Heeze en met hen gaan we de optocht bekijken.  Hij is er nu ook bij. ” Dochter Ellis van 9 mag het apparaat gaan gebruiken. Mama Wendy geeft aan: “We hebben al vaker meegedaan met de SMS-voting. Dit jaar hebben we geluk. Volgend jaar doen we zeker weer mee.”

 

Samen met alle Van Gallekes, ofwel de aanwezige leden van vriendenkring Van Gaal, werd een groepsfoto gemaakt.

Laat wat van je horen

*