6 juni 2020

Open dag biologische geitenkaasboerderij Saanenhof met ´Pure Markt´

DCF 1.0HEEZE – Op 21 september a.s. organiseert stichting Future for Young People van 11.00 tot 16.00 uur i.s.m. biologische geitenkaasboerderij Saanenhof een ´Pure Markt´.

Tevens opent Saanenhof op deze dag haar deuren. Iedereen die belangstelling heeft voor biologische, natuurlijke, pure of duurzame producten is van harte welkom aan de Somerenseweg 39a in Heeze. U kunt kennismaken met een variëteit van producten en materialen. U vindt er kinderactiviteiten, u kunt deelnemen aan een djembé workshop en proeven van een heerlijk vers broodje geitenkaas of geitenworst van de barbeque. De entree is gratis.

De producten van Saanenhof zijn verkrijgbaar in de wijde omtrek van Heeze en bezoekers kunnen tijdens deze dag met eigen ogen zien waar de producten vandaan komen.

Stichting Future for Young People uit Someren is in 2007 opgericht en heeft als doel kansen te creëren voor jeugdigen in Gambia, West Afrika in de leeftijd van 4 t/m 25 jaar. Op dit moment bouwt stichting Future for Young People aan een zorgboerderij voor kansarme gehandicapten in het vissersdorp Tanji. Om de boerderij af te ronden is nog geld nodig. De opbrengst van de markt gaat in zijn geheel naar de zorgboerderij en zal worden vermeerderd met 55% door Wilde Ganzen, die het project onlangs hebben goedgekeurd. Voor meer info: www.futureforyoungpeople.nl en www.saanenhof.nl

Laat wat van je horen

*