21 januari 2020

Natuurlijk Gezond Beurs

GELDROP – Op zondag 2 november organiseert De Sprong, Centrum voor persoonlijke ontwikkeling, de ‘Natuurlijk Gezond Beurs’. Op deze beurs kunt u allerlei informatie krijgen over verschillende vormen van alternatieve of complementaire gezondheidszorg in de regio. Ook biedt De Sprong, geheel vrijblijvend, massages en andere korte behandelingen aan.

· Heeft u gezondheidsproblemen op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied?

· Wilt u op een natuurlijke manier werken aan uw gezondheid?

· Weet u niet welke alternatieve / complementaire methode bij u past?

· Bent u benieuwd naar het grote aanbod aan verschillende natuurlijke therapieën?

Op de Natuurlijk Gezond Beurs vindt u antwoord op deze en andere vragen. Verschillende therapeuten op het gebied van alternatieve en complementaire gezondheidszorg uit de regio presenteren zichzelf en hun werkwijze. U kunt kennismaken met de grote diversiteit hierin. Door middel van informatie en korte behandelingen kunt u ‘proeven’ van de verschillende methoden, om er zo achter te komen wat het beste bij u past en welke methode u kan helpen op uw weg naar gezondheid.

De beurs vindt plaats in De Sprong: Tournooiveld 10, 5663 EA te Geldrop. De beurs is geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Op de website van De Sprong www.desprong-geldrop.nl vindt u een lijst van alle deelnemers.

Laat wat van je horen

*