20 januari 2021

Heeze blijft in de top meedraaien

logo_rksvheezeHEEZE – De adrenaline van afgelopen donderdag was blijkbaar nog niet helemaal verdwenen bij de bezoekers. Want Heeze ging er vanaf acquit goed in. Al stribbelde NWC wel wat meer tegen dan Irene. Daarom duurde het tot de 18e minuut vooraleer het overwicht ook in de stand tot uitdrukking werd gebracht. Tom Derkx gaf een goede dieptepass op Ivo Moerenhout. Deze zette de laatste verdediger opzij en ging alleen op de doelman af. Deze kreeg geen kans en Ivo schoot Heeze op 0-1.
Door onzorgvuldigheid kon Heeze deze stand voor de rust niet meer uitbreiden.
Meteen na rust lukte dat wel. In de 47e minuut belandde de bal uit de kluts weer bij Ivo. En weer kreeg de Astense doelman geen kans en scoorde Ivo de 0-2.
Ruim een kwartier later maakte de bezoekers aan alle eventuele onzekerheid een einde. En weer was het Ivo die het vonnis voltrok. Tom Derkx bereikte hem met een afgemeten pass. En hoewel hij door de doelman naar opzij werd gedwongen, passeerde hij hem en deponeerde de bal in het lege doel: 0-3. Zijn tweede hattrick in vier dagen.
In de 87e minuut was het slotakkoord voor Bart Beelen. De opkomende rechter verdediger werd door de zojuist ingevallen Ralph van Essen op maat bedient en ging op de doelman af. Met een afgemeten schot werd deze gepasseerd: 0-4.
Een mooie tweede plaats op de ranglijst. Maar ze kwamen niet dichterbij de koploper, omdat deze ook won (de hele top vier trouwens).

NWC 1 – RKSV Heeze 1: 0-4

Laat wat van je horen

*