10 december 2018

Heeft u al kaartjes gekocht voor de Heezer ArtiestenAvonden?

HEEZE – Al maandenlang wordt er in het dorp hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de Heezer ArtiestenAvonden van 2018. Kaarten zijn vanaf nu online verkrijgbaar via Kraaienvangers.nl en in de loop van de maand bij kantoorboekhandel Lektura, aan de Jan Deckersstraat 19a.

Hoe werkt het?
Het aanschaffen van kaarten is erg gemakkelijk via de online betaalservice op de website van de Kraaienvangers. U kunt hier zelf de gewenste datum uitkiezen, waarna u een interactieve plattegrond van de zaal te zien krijgt en zelf kunt bepalen waar u in de zaal wilt gaan zitten. Wilt u verzekerd zijn van de beste plaatsen op een avond naar keuze? Ga dan snel naar Kraaienvangers.nl en om uw zitplaats te reserveren!

Wat kunt u verwachten?
artiest kraaien copyright foto margot van den boer 300115-23 (32)Komend jaar zal geen enkele avond hetzelfde zijn! De tonpraatkampioen van vorig jaar, Hans Keeris, zal maar liefst drie avonden in de ton staan. Unieker zijn de buuts van Marlon Kicken en Rob Verschuren; zij treden alleen tijdens de eerste zaterdag op. Ook de huidige finalisten van het BK Tonpraten Berry Knapen, Boy Jansen, Freddy van den Elzen en Rien van Genugten mogen niet ontbreken. Kijk voor het exacte programma op de website van de Kraaienvangers. De Lucky Bandits, DQ Dance, 4LDC, de Happy Drumsticks en de Black Bessum Dancers zullen natuurlijk weer vier avonden aanwezig zijn, net als de Hizzer Bastards. Hun act over de Heezerse actualiteit en politiek krijgt dit jaar een extra muzikale twist. Als klap op de vuurpijl zal het merendeel van de avonden feestelijk worden afgesloten door cabaretgroep TADAA! en Robin Liebreks. Aanvullingen en wijzigingen in het programma zijn nog mogelijk, maar een avond vol muziek, humor en gezelligheid is gegarandeerd!

De Heezer ArtiestenAvonden vinden plaats op vrijdag en zaterdag 26-27 januari & 2-3 februari 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar à €13,00 per stuk.

U kunt ook meteen uw kaarten aanschaffen voor de Spektakelmiddag en Heel Holland Zingt. Kijk voor meer info en de volledige agenda op Kraaienvangers.nl.

Laat wat van je horen

*