21 oktober 2019

Een middag met trio Mari de Bijl

Bard van het Brabantse bos

Bard van het Brabantse bos

De vereniging voor senioren PVGE, afdeling Geldrop-Mierlo-Heeze-Leende, organiseert op vrijdag 27 september 2013 een optreden van het trio Mari de Bijl.

Boswachter, tekstschrijver en zanger Mari de Bijl verzorgt een middag natuur en cultuur. Hij neemt u mee op de paden rond het Heezer kasteel en zal verder met zijn vrienden Jan Willem Verhoeven, keyboard en zang, en Theo Leupen, gitaar, iedereen vermaken met Brabantse liedjes. De liedjes zijn dan weer serieus en dan weer totale onzin. Tussen de liedjes door brengt Mari een steeds groter wordend aantal gedichtjes gestoeld op woordspelingen en bijna allemaal van eigen hand.
Alles is in Brabants dialect, al verstaan ze wel gewoon Nederlands. Daar doorheen of omheen een film over een boeiend natuurterrein. Weliswaar gefilmd door een collega van Mari maar hij heeft zelf de tekst er bij geschreven en deze ingesproken. Kortom, een zeer boeiend en afwisselend programma.

Plaats en tijd: wijkcentrum De Dreef, Winkelcentrum Coevering, Geldrop, van 14 tot 16 uur. Entree: 2 euro voor PVGE-leden van de afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende. Overigen: 3 euro. Bij binnenkomst is er vanaf 13.30 uur voor iedereen gratis koffie of thee.
Graag van te voren aanmelden bij Max van Hofweegen (2263334).

Laat wat van je horen

*