27 februari 2020

Een knallend einde van de zomer van Maarheeze

''In Mares gebeurt het.''

”In Mares gebeurt het.”

“In Mares gebeurt het!” Met deze woorden benadrukte Fred van Dijk, de zanger van BZB, de feeststemming bij De Zomer van Mares LIVE 2013. Met ongeveer 1300 bezoekers was het een groot succes. Na een grondige soundcheck onder het toeziend oog van de sponsoren gingen de poorten op de laatste augustusdag van deze zomer om 18uur open. Het publiek druppelde langzaam binnen, terwijl Cheek Dimples het spits afbeet. Vol overtuiging kregen zij iedere nieuwe bezoeker in beweging.

De Vrienden van Mares Live Band, waar het vorig jaar allemaal mee begon, lieten duidelijk zien dat Maarheeze veel muzikaal talent rijk is. Onder leiding van Stefan den Ouden knalde het enthousiasme door de speakers en de samenwerkingen met de andere acts waren als een kers op de slagroom.

Twenty Sicks, voor Maarheeze relatief onbekend, verraste menig bezoeker met swingende rock ’n roll covers en BZB voldeed aan ieders verwachtingen. Nummers werden uit volle borst meegezongen, er werd gedanst en gesprongen en, zoals bij alle optredens van deze nederfolkrockers, vloog het bier van achter naar voren.
De dansplaten van DJ Siem en de presentatie van Rogier van Oosterhout waren een goede aanvulling op het gevarieerde programma. Ook het publiek was medeverantwoordelijk voor de dorpse gezelligheid.
De organisatie is trots op het evenement en dankbaar voor ieders inbreng. “Hier gaat een vervolg op komen. Dat is zeker!”

Laat wat van je horen

*