1 juni 2020

Dagtocht paleis het Loo en de Veluwe

HEEZE – Woensdag 19 juli gaan leden van de KBO Heeze naar De Veluwe. Dit is een schitterend stukje natuur van Nederland, stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken. De chauffeur zal u tijdens de rit over de Veluwe bijzondere plekjes laten zien.
Vanaf de opstapplaats rijden ze rechtstreeks naar Hoenderloo, hier staat voor ons een kopje koffie klaar met een appeldriehoek. Na de koffie gaan ze via een mooie en schitterende route over de Veluwe richting ons lunchadres. Hier krijgt u een warme lunch aangeboden, de lunch wordt geserveerd in kleine Dekselse pannetjes met maar liefst drie hoofdgerechten.

Nadat ze de inwendige mens hebben versterkt gaan ze naar Paleis het Loo waar u alle tijd heeft om het paleis en zijn tuinen te gaan bezichtigen. Het hoofdgebouw van Paleis het Loo is van 8 januari 2018 tot medio 2021 gesloten voor publiek wegens een omvangrijke renovatie, dus zij bieden u nog een geweldige kans om het paleis in haar oude glorie te bezichtigen. Op een afgesproken tijdstip wordt u weer bij de bus verwacht en wordt u naar uw opstapplaats retour gebracht, onderweg stoppen ze nog voor een heerlijke koffietafel met kroket.

De kosten voor deze geheel verzorgde dagtocht zijn voor leden van KBO Heeze € 60,00 p.p. Bij de reissom is inbegrepen: vervoer per luxe touringcar, kopje koffie met appeldriehoek, WARME lunch dekselse pannetjes, entree paleis ‘t loo en koffietafel met kroket.
Vertrektijd bussen: 8.45 uur bij Dorpshuis ’t Perron. – Terugkomst ca. 20.30 uur
Meer informatie bij: Ben Odijk tel. 06 45270088 of via mailadres: benodijk@outlook.com

Laat wat van je horen

*