7 juli 2020

Cabaretavond: heeft u al kaartjes?

artiestenavond2004-20LEENDE – Op zaterdag 11 oktober 2014 organiseert carnavalsvereniging De Lindse Blaos in gemeenschapshuis De Meent haar jaarlijkse cabaretavond. Tijdens deze avond vinden er optredens plaats van de bekende tonpraoters Hans Verbaarschot, Hans Keeris en Rob Scheepers uit Sterksel. De muzikale noot van deze avond wordt verzorgd door de cabaretgroepen De Briljantjes en Zes kir Nix.

Met de combinatie van deze drie tonpraoters en deze cabaretgroepen beloofd ook deze cabaretavond weer een avond van lachen, gieren, brullen te worden.

Als voorproefje een kleine introductie van de artiesten die de bühne zullen betreden:

Hans Verbaarschot alias Bolletje Pretvet zit al sinds 2006 in het vak. Zijn ABD (Algemeen Beschaafd Deurnesch) geeft hem ontzettend veel ruimte om met taal te spelen. Zijn kracht is: beeldend vertellen. Het zo uitkramen dat je het ziet gebeuren, en vervolgens je te verrassen door er een kompleet andere wending aan te geven.

Wiel de Waal is de creatie waar Hans Keeris het podium zal bestijgen. Deze uit Knegsel afkomstige Vlaamse wielrenner vindt het de hoogste tijd om open kaart te spelen voor wat betreft het gebruik van doping in het peloton.

Rob Scheepers uit Sterksel behoeft geen verdere kennismaking. Eerder was hij al te gast tijdens onze cabaretavond. Sinds 2004 maakt hij de Brabantse zaaltjes en feesttenten onveilig met creaties als de Hooligan, de kermisexploitant en de filmacteur. Diverse kampioenschappen (Brabants Kampioenschap, Zilveren narrenkap) schreef hij al op zijn naam.

Cabaretgroep Zes Kir Nix staat voor visueel, fysiek, bizar, humoristisch en meeslepend spektakel. Zes Kir Nix is een groep van 10 dol dwaze mannen, die graag vermaken. Zes Kir Nix is toch heel veel! Zes Kir Nix moet je zien en meemaken!

De vierkoppige cabaretgroep De Briljantjes bestaat uit de dames Odilia Peel, Meta Morfose, Anne Rexia en Cristel Clear. Ieders verstopte lachspieren proberen zij te raken met hun Briljante klanken.

De cabaretavond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. Er zijn in tegenstelling tot de tonpraotavonden tijdens carnaval, géén gereserveerde plaatsen.
Er is nog altijd de mogelijkheden om kaartjes te bestellen. De kaartjes kosten € 10,00 per stuk. Bestellen kan telefonisch via 040 206 2079 (Ger Geurts) of via email secretariaat@delindseblaos.nl (onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer). Bestelde kaarten worden niet meer teruggenomen. De bestelde kaartjes kunnen op zaterdag 11 oktober tussen 13.00 uur en 15.00 uur tegen contante betaling worden afgehaald in gemeenschapshuis “De Meent” (Julianastraat 1) in Leende.

Laat wat van je horen

*