5 juni 2020

BrainTrainer Plus

BrainTrainerPlus™ stimuleert het denkvermogen en het geheugen van ouderen en mensen met beginnende dementie. En dat geeft meer dan plezier.

De BrainTrainerPlus™ is een systeem dat ouderen met beginnende dementie of Alzheimer helpt het denkvermogen en het geheugen te stimuleren. Maar dat is niet alles wat het doet. Ouderen die ermee werken voelen zich prettig. Ze hebben het gevoel aansluiting te houden bij het hier-en-nu. Op het systeem kunnen niet alleen individueel spelletjes en quizzen gespeeld worden, maar ook samen met u en andere familieleden een familieboek of een quiz gemaakt worden. Op die manier wordt het contact makkelijker en intensiever.


Geheugen spellen

Op de BrainTrainerPlus™ vindt u maar liefst 30 spellen en quizzen waarmee uw familielid het geheugen en de hersenactiviteit kan stimuleren. De spellen beginnen simpel, maar zijn er vaak in een aantal niveaus. Uw vader, moeder, opa of oma heeft een eigen account en zodra dat geopend wordt begint elk spel telkens bij het juiste niveau. Zo krijgt de gebruiker nooit het gevoel slecht te presteren.

De spellen en quizzen zijn prima om zelf te spelen, maar kunnen ook heel goed samen gespeeld worden. Met een kleinkind bijvoorbeeld.

www.cordaadwelzijn.nl

Laat wat van je horen

*